Home » intro » intro..

intro..


salam utk semua..ni first time amy ber’blogging’..saje nak asah bakat utk jadi seorg penulis blog yang berjaya..haha..anyway for intro,nama saya noor aidamy..can call amy..umur 27 thn berkahwin pada 06.06.2008 dgn suami tercinta, mohd izam ismail..sudah mempunyai seorang cahaya mata yang diberi nama muhammad zaim bin mohd izam.dilahirkan pada 13.03.2010..skang zaim dah nak masuk 9 bulan..zaim dilahirkan secara C-section sbb setelah tunggu 8 jam,kepala dia masih tak turun2..so terpaksalah operate..actually this blog,all about my dearie muhammad zaim..sajer nak share moments yg best bersama smua org..perasaan setelah menjadi seorang ibu,sgtlah best!!feel dia lain macam sgt..hehe..ecspecially bila tgk anak membesar depan mata kita sendiri..start daripada dia tak tau apa2,sampailah dia dah pandai merangkak skang..dah pandai panjat tangga pun..so mmg hari2 lah ibu dia menjerit everytime nampak dia cuba utk panjat tangga..hehe..maafkan saya yer jiran2 smua klu suara saya ni menganggu kehidupan anda semua..hehe..i’m sorry!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s