Home » Manjaku » Manjaku

Manjaku


salam…smalam pegi manjaku..konon2 singgah untuk beli pampers,hehe..so bila dh sampai di tempat yg dituju,tiba2 byk plak brg yg diambik..haha..biasalah tu..bila ibu yg lebih excited dari anak,camnilah jdnya..smalam amy pergi kat manjaku bandar baru bangi..banyak gak mainan kt situ..yg slalu amy tgk kat internet pun ada jugak kt situ..tp maybe pricenya agak mahal lah sket compare yg kt dalam web tu kan..pastu sempatlah amy capai Munchkin Deluxe Bottle Drying Rack..dh lama cari rack ni sbb senang nak letak bottle after dibasuh..sgt ok n teratur..hehe..rasanya brand ni ada 2 design,yg satu lg tu agak cantik jugaklah sbb bentuk dia unik sket..tp maybe harganya pun agak unik lah jugakkan..lepas tu bila round2 kat dalam Manjaku tu,tiba2 nampaklah plak set brand Momma..wah,terus cam nak histeria jer..haha..amy suka sgt tgk set dari brand ni sbb sgt comel!!haha..botol dia smua bulat2..lg satu,botol dia leh rocking..sgt sesuai utk baby ok!amy ada beli satu utk zaim ari tu..sesuailah dgn zaim yg agak bulat itu…price Momma ni rasanya leh kurang sama dgn Avent..so azam amy selepas ini adalah utk mengumpul lg brg2 dr brand Momma ni..hehe…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s