Home » Uncategorized » Zaim’s Day Out

Zaim’s Day Out


hari ahad lepas (26.12.2010),ayah n ibu bawak zaim jalan2 kat metro point kajang..lepas tu bawaklah dia naik kat tingkat atas yg tempat org main video game tu..zaim happy gler dapat naik kapal terbang yg kita masuk syiling tu..hehe..siap2 menjerit2..yelah,tak pernah bwk dia ke tempat2 macam tu..hehe..suka sgt tengok dia happy mcm tu..klu bwk dia gi genting mesti lg syok kan..hehe takpe..next plan,ibu dgn ayah nak bawak zaim gi genting..sape nak join leh lah..hehe….

ari jumaat sblm tu ibu n zaim gi pd sbb ayah ada kursus kat sana..tp takdelah mandi laut..sbb cuaca skang kan asyik ujan jer..so mandi jerlah kat kolam hotel tu..hepi gler zaim dpt mandi kolam..first time lah katakan..siap belikan dia pelampung n seluar kecik lg..hehe..next time kter gi lagi yer syg…

One thought on “Zaim’s Day Out

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s