Home » Uncategorized » berdua bersama zaim

berdua bersama zaim


salam..selamat malam..hari ni bertarikh 01/01/2011…sekejap jer dah masuk tahun 2011 kan..cepat btul masa berlalu..zaim pun semakin membesar..13.01.2010 zaim akan masuk 10 bulan..semakin besar anak ibu nie..skang dia dah start berpaut kat kerusi,meja untuk belajar berjalan..dah berani lepas tangan dah..hehe..mlm ni tinggal berdua jer dgn zaim sbb ayahnya ada meeting bola kat kampung nya..zaim dah tido so ibu pun curi2 lah berblogging kjap..hehe..td sajer tgk2 balik pic2 zaim after bersalinkan dia…miss that moment..hehe..rindu saat2 time terpaksa duk 3 hari kat wad after deliver..hehe..yg kesian nya,kat ayah zaimlah,terpaksa tido kat wad,temankan ibu..tp tu semua sgt berbaloi sbb Allah dh anugerahkan zaim pada ibu n ayah..tak semua org bernasib baik untuk merasai time2 mcm ni..so bersyukurlah kita kepada Allah atas kurniaan yg diberikan nie..bentuklah anak2 kita ke jalan yg sepatutnya..amin…

skang ni bila tengok org pregnant,terasa teringin nak pregnant lagi..hehe..time 9 bulan mengandungkan zaim,adalah time yg sgt ‘best’ dan sukar digambarkan perasaan nya..hehe..sgt excited time mula2 rasa dia menendang..time mula2 nampak dia bergerak2..hari2 gosok perut sambil bercakap2 dgn dia..hehe..yg bestnya,dia mesti akan bagi feedback everytime ibunya ni ajak berborak..emmm happy sgt time tu..ibu tak kisah pun klu kaki ibu sembab,muntah2 sbb alahan,takleh mkn langsung,kena amik darah,kena minum air gula takleh tido malam,sesak nafas,sakit pinggang sbb at last ibu ‘dapat’ muhammad zaim..hope nanti bila besar zaim jd anak yg baik yer sayang..kiss from ibu..muah!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s