Home » Uncategorized » Kawaiii!!

Kawaiii!!


salam smua..ari ni nak citer sket pasal hobi amy yg suka sgt search benda2 yg cute miut nie..post arini takde kena mengena dgn muhammad zaim.sekali skala ibu nak jugak bercerita.hehe..time rehat td,sajer main internet..taip benda2 yg merapu2..last2 taiplah printable cute stationary..pastu amy terjumpalah satu blog ni..nama blog dia http://paperglitter.blogspot.com/ sgtlah comel benda2 yg ada dlm blog nie..klu untuk ibu2 yg suka buat cupcake,kat dalam ni pun ada cupcake toppers..so kawaii!!
lepas tu trylah surf,click lg..ada plak printable wrapper and toppers utk bufday party..so klu rasa nak jimat time buat bufday party anak,lehlah print kat sini..hehe..ada jugak Nabiki Cloud Party Set..sgt comel ok..

hehe..sgt teruja amy tgk benda2 yg cute ni tau..sgt menarik blog ni..mcm2 ada..utk bufday party,for school,for invitation,party decoration dan macam2 lglah..klu free,uols bolehlah surf blog nie..utk cuci mata,tgk benda2 yg cute nie..hehe..smua yg ada dlm blog nie adalah yg bersifat CUTE sahaja..maybe byk lagi blog yg ada printable stationary camni..tp ni jer yg amy sempat surf td..ada jugak try cari blog yg ada printable cute calendar..byk jugak yg cute2..dalam masa yg sama,leh jimat..tak yah beli calendar..hehe..juz print jerkan..cute,murah n jimat masa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s