Home » Uncategorized » Sabahan Part 1

Sabahan Part 1


salam smua!dh lama tak berblogging nie..tak sempat nak update ler..kali ni,amy nak update post mengenai cuti2 Malaysia kitaorg di Sabah..hehe..ni berpeluang gi Sabah pun sbb en.hubby ada lawatan kerja di UMS..so dapatlah ikut skali..klu tak,tak tau bilalah dpt pijak bumi Sabah nie..😉

emm..kitaorg di Sabah selama 4 hari,3 malam..hari first,kitaorg bermalam di Kundasang..hotel dia sederhana besar jer tp apa yg best ialah hotel ni takde aircond ok..bukan sbb hotel ni tak mampu letak aircond tp kawasan persekitaran yg sgt sejuk,tdk memerlukan services dari aircond nie.serius,sgt sejuk!Environment yg sgt sejuk ni disebabkan hotel ni btul2 kat kaki gunung Kinabalu..huhu..sgt2 cantik view dia..rasa cam tak puas dapat tido sehari jer kat hotel tu..huhu…esoknya kitaorg gi Poring,Hot Spring..mandi kolam air panas..tp Muhammad Zaim jer yg mandi..hehe..kitaorg tgk2 jer…okieslah..stakat ni dulu Sabahan Part 1.ada keje perlu dibereskan..nanti kita sambung balik yerk..😉

gambar pun jd kabur sbb cuaca sejuk sgt

   


inilah hotel yg kitaorg tido.Mount Kinabalu Heritage



cantik kan view Gunung Kinabalu nie..



bergambar sebelum dinner



muhammad zaim yg sdg kesejukan

semasa di Hot Spring,Poring

sukanya Muhammad Zaim!



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s