Home » happy » zoo negara,here zaim come!!!

zoo negara,here zaim come!!!


ola!hari ni hari yg gumbira utk muhammad zaim!setelah sekian lama ibu plan utk bwk zaim ke zoo,akhirnya ayah bersetuju utk bwk kitaorg ke zoo..so pg nie kul 5 pagi zaim dh bgn kejut ibu.(giler awal oke!).so ibu siapkan dia dulu,brg2 dia,susu,pampers,baju n seluar spare pastu baru ibu bersiap!lepas dua2 dh ready,baru kejut ayah utk mandi.biasalah,lelaki confirm siap last skali sbb diaorg nilah yg paling cepat bersiap.hehe.time tgu ayah bersiap,hati ibu dh gundah gulana dh sbb tgk cuaca kat luar dh mendung.ibu pun terus check ramalan cuaca kat hp,alamak kajang hujan plus ribut petir!dlm hati dh risau dh tp utk sedapkan hati,confidentkan hati dgn berkata “ni mesti kajang jer hujan ni”.ahaks!so bila dh gerak,masuk highway,ujan dh start melebat.still relax lg.tp bila dh smpi tol sg besi,ujan still lebat lg.huhuhu.tercapaikah impian ibu?ayah dah start tanya dh “bu,klu ujan lg cmner.kita gi aquaria jerlah”.alamak,ibu dh start muncung.ayah teruskan gaklah perjalanan.smpi depan pintu msk zoo,ujan still tak stop lg.ibu dh give up dh.ayah kata,jomlah kita breakfast dulu.em ok.so kitaorg pun gi bf kat mc d yg berdekatan.tp bila dh abis jer bf,ujan dh stop!yesss!!haha..happy oke.so plan pun berjalan spt biasa n arini muhammad zaim dpt gak tgk lion,favourite animal dia..hehe…tq ayah sbb bwk kitaorg gi zoo…really appreciate it!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s