Home » Uncategorized » Ayunya Wanita Bertudung

Ayunya Wanita Bertudung


salam jumaat untuk semua..hari ni tetiba amy rasa cam nak tulis ttg wanita 
bertudung ecspecially tentang artis
yg bertudung.pagi2 dah search kat internet cari imej artis bertudung yg 
berjaya menarik perhatian amy..rasa
cam tak puas tgk muka diorg dgn imej bertudung terutama skali 
artis yg baru menghijrahkan diri…alhamdulillah…
first artis yang berjaya menarik minat amy ialah…
FaZura!
 first time amy tgk fazura bertudung,ayat pertama yg terlintas kat kepala 
amy ialah “Ya Allah,indahnya ciptaan
mu!”..serius tgk,mmg fazura sgt cantik dgn imej bertudung…sgt2 cantik..klu 
amy yg pompuan ni terpaku,lelaki
lg lah kan..hehe..wlupun fazura lom lg bertudung sepenuhnya tp dengar2 
cm dia dh pasang niat utk bertudung…alhamdulillah…InsyaAllah,niat yang 
baik mesti Allah akan restu…dulu minat jugak dgn fazura tp after tgk dia pki tudung,terus jadi die hard fan..haha…i Fazura!
so artis kedua yg amy suka sgt ialah………Irma Hasmie!
so cute, irma hasmie!
alhamdulillah,skang Irma dah menghijrahkan diri dgn pemakaian tudung 
yang sepenuhnya…sgt cantik irma
bertudung…after bertudung,rezeki dia semakin mencurah2 kan?t
ulah,klu kita ikut apa yg Allah
aturkan,insyaAllah Allah akan curahkan kasih sygNya dgn melalui pemberian 
rezeki…hope Irma akan terus
berjaya dlm apa yg dia lakukan…
Pilihan amy yang ketiga ialah… Farah AF!
mula2 tgk dia pki tudung time dia jadi pengacara rancangan 
Rasa Halal Vietnam..i thought dia juz pki tudung
time mengacarakan rancangan tu jer..rupa2 nya dia mmg dah pki tudung 
sepenuhnya..tu pun my husband yg
bgtau..camner amy leh tak tau nie…huhuhu..tp apa2 pun,Farah mmg cantik 
after dia pki tudung..sgt cantik!
lastly, Heliza!
Heliza amy suka tgk sbb muka dia yg cantik,mata dia yg besar 
dan yg lebih cantik sbb dia 
bertudung!pemakaian tudung dia plak sgt unik dan ada style..belit camner 
pun,tetap cantik!dan pemakaian 
messy scarf ni mmg tgh popular skang..paling best skali sbb senang dan 
cepat..kiranya heliza ni ala2 Hana 
Tajima Malaysia lah…suka sgt tgk dia..makin messy tudung dia,makin
amy suka dan makin dia nampak 
cantik!!
so utk semua wanita yg bakal bertudung,teruskanlah niat anda yang murni itu..
ingatlah wanita bertudung  tak semestinya baik,tp wanita yang baik,dia mesti bertudung“..renung2kan.. (^_^)

glitter-graphics.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s