Home » happy » bila kak eton berfacebook

bila kak eton berfacebook


salam u oll!tgk citer apa mlm2 sabtu ni?hehe…mlm ni tetiba amy terlayan drama fb mak..kak eton,kak eton….kelakar pun ada..tp ada gak pengajarannya….

skang ni sape yg takde facebook,confirm akan dicop ketinggalan..hehe..tp klu dh 24 jam mengadap facebook ni,tak elok jugakkan..lebih2 lg utk kita yg dh bersuami nie..klu dh sampai terabai tanggungjawab terhadap suami,takde fb pun takpe kot.rela dikatakan ketinggalan zaman dari dicop isteri durhaka…huhu…takut akak!

tp fb ni ada jugak advantagenya kan…leh rapatkan kembali relationship dgn member2 lama yg tak jumpa berbelas tahun,leh cari balik sedara mara yg dh lama menghilang…tu semua atas diri kita jugak..klu niat kita guna fb ni utk benda yg baik2,so baiklah jdnya…

tp jgn plak guna fake picture profile utk memancing awek or pakwe plak ek…tak ikhlas tau adik2..not goood at all!!!sesuatu perhubungan tu perlu dimulai dgn sesuatu yg jujur…barulah kekalkan..

mcm amy pun,terjumpa my hubby kat laman social gak,friendster.. time tu fb tak glamer lg…selepas 10 thn abis sekolah,tup tup jodohku dgn budak sekolah ku jugak…ahaks!tetiba jiwang plak mlm2 ni….anyway ,gud nite u oll…jgn lupa log out fb sblm tido…hehe

Published with Blogger-droid v1.7.4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s