Home » ramadhan » rindu nak tunggu abg posmen!!

rindu nak tunggu abg posmen!!


salam ramadhan yg ke 19!!pejam celik pejam celik,tak sampai 2 minggu kita 
nak sambut Syawal kan?so bila dah dekat2 nak raya ni,mestilah org dah 
start sibuk anta ucapan hari rayakan? (aku jer blom anta ucapan lg..hehe)
tp skang lebih popular anta ucapan melalui sms,mms or virtual punyer kad raya 
kat facebook,email dan yang sewaktu dgnnya..atas alasan lebih mudah,cepat 
dan of course jimat!!
tp bila kenangkan kembali,rindunya nak tunggu abg posmen anta kad raya..
confirm excited nak baca pastu sibuk cari kad raya untuk balas balik..
klu cari tu mesti nak cari yg ada lagulah,ada lampulah..haha.
klu yg sedang bercinta plak,mesti sibuk nak tayang sape punyer yg 
paling besar..haha..huhu..miss that moment!!kiranya klu dolu-dolu time 
dekat2 nak raya,abg posmen lah org yang paling sibuk tahap
gaban!!hehe..

kad raya!kad raya!

tp skang susah sgt nak tgk org balas kad raya..mcmana nak balas 
klu takde org yg nak hantar..(tp klu u ols adalah artis yg popular,maybe 
akan ada lg peminat yg nak anta kad raya kot)haha…kiranya kad raya ni 
diantara spesis yang terancam jugak aa..dah takde dah org sibuk2 beratur beli 
setem untuk tampal kat kad raya..rindukan??
takpelah,hidup di zaman ni,kenalah ikut peredaran zaman,yer tak??
tp klu sesekali nak jd lain dari yg lain pun apa salahnya..
lg org appreciate klu u oll beli kad,tulis sendiri,beratur utk beli
setem sendiri..utk org yg bercinta tu,lehlah belikan awek or 
pakwe u oll kad raya yg comel lg romantikgitu!!so cute!!!
mesti couple memasing lg bertambah sayang…. (^_^)
*tak kisahlah ada kad raya ke tak,janji raya tetap raya..hehe..
  SELAMAT HARI RAYA!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s