Home » Uncategorized » i like this blogger very much!!

i like this blogger very much!!


salam ramadhan yang ke 23!!hari raya is juz around the corner…lg seminggu
nak raya..dah lengkap ke smua persiapan raya?hope semua dah 100% yerk..
jangan last minute baru gelabah nak shopping..
lg seminggu nak raya ni,mesti ramai dah pk camner cara nak makeup 
di pagi raya kan..nak pki eye shadow kaler merah ke,biru ke,hijau ke..
nak buat mata jd besar ke,sepet ker,nak pki bulu mata palsu camner,
macam2lah kan..hehe
i pun tak terkecualilah cik bedah oi..hehe..siap pakat dgn adik ipar lg,
tahun ni raya nak pki contact lens kaler grey..hehe…sekali sekala nak 
melaram..hehe
amy ni mmg suka bersolek..tak sahlah klu tak makeup..klu cincai2 pun,
at least bedak dgn eye liner wajib dipakai..klu tak muka nampak pucat jer..
so ari ni amy sajer jer google pasal makeup ala2 korean style ni..suka tgk
korean makeup..hehe..google punyer google,terjumpalah satu blog ni..
blogger ni seorg jurusolek,baru umur 23 thn oke! and tuto makeup yg dia buat,mmg gorgeous!!
sgt cantik ok..lebih2 lg cara dia makeup tang mata tu..sgt cantik dan rajin
blogger ni buat makeup tuto..macam2 gaya u oll..so saper2 yang berminat,lehlah 
click kat sini yer —– zoey zau yah ska-ska hati.silalah follow..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s