Home » blogging » why i started blogging??

why i started blogging??



salam ramadhan yang ke 25!!entry ari ini agak lari sikit dari tajuk yang
sedang hangat diperkatakan skang..yelah,skang ni kan,org sebok
post entry pasal raya,tp tetiba amy post pasal entry yang tiada kena
mengena dengan raya..
em kenapa yer amy start berblog??rasanya skang ni ramai org yg
suka tulis blog dan memiliki blog sendiri.Amy suka sgt baca blog2
dari blogger lain..macam2 kita leh dapat dari blog2 diorg..ada
yang bg kita informasi terkini,tips2 dan fesyen terbaru,petua kecantikan,
artis..bla..bla..and bla..hehe..bykkan informasi yang kita dapat?so kenapa
amy start berblogging ni yerk…jom check it out!!
*
*
*
*
*
1. share my thoughts
– actually dengan berblogging ni amy dapat share perasaan amy,
pendapat amy,apa yang amy tak suka,apa yang amy suka..
share perkara yang amy tau yang mungkin reader lain tak tau..
klu ada yang me’ngomen’ tu,lehlah amy tukar2 pendapat dengan 
readers lain..actually,blog ni macam diari jugaklah..kita tulis
apa yang kita buat hari2..tp blog ni takdelah detail macam diari,
sbb diari org tak leh baca,blog ni org baca..so klu nak tulis blog ni,
kenalah beringat2 sikit..jgnlah sampai citer dalam kelambu 
pun nak share kat blog..kang lain jdnya..haha
2. nak cari kawan baru
– sgt skema tajuk ini..hehe..cam budak baru masuk skool plak rasanya..
tp btullah kan..dgn berblogging ni,secara automatik kita dapat 
kawan baru..yang tak kenal,leh jd kenal..yg dah kenal tu,leh rapat lg..
tukar2 citer..kan best tu..silap haribulan,setiap negeri kat Malaysia ni,
ada kenalan kita..kan senang klu gi tempat org,leh calling2 tanya 
tempat yang best utk shopping..haha..(klu dah namanya pompuan,
tulah kejenya kan..)
3. the memory remains
– chewahh,dah macam tajuk lagu band metallica dah rasanya..haha..
takde kena mengena okey..Dgn berblogging ni amy dapat tulis 
kenangan yang dah berlaku ecspecially yang melibatkan my mok mok,
muhammad zaim..mmg kenangan tu kekal dalam ingatan..tp klu tak 
di’frame’kan,nanti my mok mok tak dapat baca bila besar
nanti..hehe..biar dia tau apa yang dah berlaku daripada dia 
baby sampai besar..(Insyaallah klu sempat berblogging 
sampai zaim besar)..so sweet!

 that’s the reason why i started blogging..

*ku sudah jatuh cinta dengan aktiviti menulis ini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s