Home » filem » cintaku menjadi ungu…weeyoo

cintaku menjadi ungu…weeyoo


salam ramadhan ke 28!mesti u oll semua dh ada kat kampung
masing2kan..huhu..happy for u!
disebabkan tahun ini amy tak balik kampung dan disebabkan 
hari ini amy masih bersantai2 di rumah tanpa sibuk2 buat 
persiapan hari raya,maka ari ini tanpa segan silunya,amy 
telah meng’order’ filem purple love di astro first!haha..itupun 
selepas mintak izin dengan encik suami…jadi hari ini,amy ingin 
menjadi pengulas filem yer kawan2..
first time tgk preview filem ni kat astro,terus hatiku telah 
jatuh gedebab!bila tgk pasha ungu dan nirina zubir sbg 
pelakon utama,terus rasa nak tgk..hehe..klu tak,sblm ni
klu nak order film kat astro first,punyalah pk dua tiga malam,
nak beli ke tak..last2 tak beli pun..haha..tp disebbkan amy a
dalah peminat nirina zubir yg cute miut itu dan juga peminat 
lagu2 band ungu,ari ini teruz order..haha..puas hatiku!
em saya bg 8 bintang dr 10…bling bling…filem dia agak 
santai,happy,romantic plus sedih2 gitu…tp mestilah happy ending…
klu sad ending,confirmlah i tak tgk sampai abis..haha,saya 
seorg yg takleh terima kenyataan klu cerita itu berakhir dgn 
sad ending…maklumlah,hati saya ialah hati kaca..tgk org nangis 
pun,tau2 air mata ni dh mengalir dah..haha..sensitip oke!
so saya sudah pun abis tgk ni utk kali pertama..kemungkinan 
akan ada lagi utk kali kedua,ketiga,ke 10!haha..kata within 
48 hours..tgklah sampai lebam..bayar rm15 plus gov tax tau!!
so saper yg tak tgk lg,dialu-alukan tgk yer…biar cinta kita sama2 
jadi ungu!enjoy guys!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s