Home » gadget » suami isteri gila kumpul gadget!!

suami isteri gila kumpul gadget!!


salam semua!!!hope u oll sentiasa sihat sentiasa…bulan syawal pun
semakin sampai di penghujungnya..huhu..
hari ni nak story skit pasal suami isteri yg suka mengumpul gadget ni..
haha..serius,amy and hubby adalah penggila gadget..klu en suami,
normal lah sbb dia lelaki..yelah normally bila sebut pasal gadget ni,
automatic org kata rujuk pada lelaki kan..sbb selalunya diorg jer
yg “giler” gadget2 nie..
actually,kitaorg ni mmg suka sgt mengikuti perkembangan semasa
gadget2 ni..ecspecially of courselah encik hubby..hehe…tp kitaorg
akan beli,bila rasa btul2 memerlukan or btul2 suka dgn this gadget…
tu pun after puas buat survey di sana sini..selalunya org pompuan
lebih suka buat handbag,perfume,accessories sbg collection..tp
minat amy ni lebih kepada “masculine” sikit..haha…bukan kpd
fizikal yer..merujuk kpd minat shj..actually dari kecik,amy mmg
agak kasar orgnya (haha)..yelah,atas amy abg,so main pun
sama2.klu dah namanya lelaki,permainannya mestilah,bola sepak…
tu yg terganas sikit ni…so time skolah dulu,amy byk berkongsi
minat dgn abg amy..main playstation,tonton game bola sepak,
tgk action movie,tolong jahanamkan komputer or radio (haha)..
tu yg bila dah kawin ni still terbawak2 perangai ‘jantan’ nie..
so untuk tahun ni,gadget pertama yg my hubby hadiahkan,
ialah samsung galaxy s II.sgt teruja bila dah memilikinya..
tq en hubby!!

huhu..rasa cam kaki tak jejak ke bumi jer bila en hubby ajak
beli this handphone…(yelah,mahal tu..10 thn sekali jer leh 
dpt benda2 camni)tak lena tido malam tu..haha..poyo jer
puan aidamy nie…sgt best handphone ni..cantik,ringan dan
yg paling best sbb dia menggunakan software android..

so next gadget yg di aim oleh amy (semestinya en hubby yg bayar)
ialah ipad..haha..jahat sungguh cara ku gelak..tiba2 jd giler plak
duk survey benda alah ni kat internet hari2..baru buat permohonan
kat en hubby tp tak taulah sama ada diluluskan atau tak..sbb
en hubby telah meletakkan syarat..ipad,laptop,desktop or IKEA..
tiba2 IKEA termasuk dalam senarai..adakah dia sejenis gadget??
tp en hubby tau,klu sebut IKEA jer terus isteri dia ni tak tentu
arah..haha..sbb saya sgt gilerkan barang2 di IKEA..so cantik,
stylish and modern!!!

so saya masih berfikir,berfikir dan berfikir.seperti biasa,saya
akan do some research “the comparison between ipad,laptop,
dekstop and ikea”..haha…klu ada sesiapa nak bg pendapat pun,
saya amat mengalu2kan pendapat anda..hehe…agak2 apa yg
patut amy pilih ek???

2 thoughts on “suami isteri gila kumpul gadget!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s