Home » love » perangai pelik ketika mengandung

perangai pelik ketika mengandung


salam semua..hope semuanya sihat sentiasa..emm ari ni 
adalah hari terakhir kita menyambut syawal..esok dah 
takde open house lagi yerk..sila rehatkan perut anda..
kesian kat perut,selama sebulan macam2 benda dah 
masuk..time to detox!!hehe…
emm arini amy taknak citer pasal open house yerk…td 
borak2 dgn member time kat ofiz lama..dia tgh mengandung 
dalam 3,4 bulan camtulah..congrate to her!dia citer kat 
amy,skang ni dia jd sensitif,senang terasa..biasalah,dah 
nama pun pregnant kan..mmg sensitiflah,bukan sikit tp byk 
sensitifnya..so utk suami kwnku ini,sila banyak bersabar yerk..
tp yg kelakarnya bila dia cerita,pernah dia bergaduh dgn 
husband dia,dia kemas brg2 dia kononnya nak pindahlah..
dah siap nak call lori dah..husband dia terus sorokkan 
kunci..haha..buang tebiat btullah pompuan nie..tp nasib 
baiklah husbandnya sgt penyabar..dia siap tumbuk,paksa 
husband dia urut dia..perghh..gangster giler kwn aku nie..
tak percaya dia camtu,sbb dia ni klu org tgk,sgt lemah l
embut orgnya..tp tulah org kata,bila pregnant ni,automatik
perangai pun berubah sama..hehe..lawak oke!!
ada satu lg husband amy citer..ni psl wife kawan dia..kebetulan 
masa wife dia baru pregnant,dia beli perabot baru..perabot 
baru,mestilah berbau kan..dah wife dia tak boleh masuk rumah 
langsung..paksa husband dia keluarkan perabot tu baru dia leh 
tido kat umah tu..klu tak,dia tido umah kakak dia..hehe..sampai 
camtu skali penangan mengandung ni kan..cam amy sendiri juz 
takleh bau org masak jer..mmg pening lah satu hari..tersadai 
jerlah atas katil tu..and time awal pregnant,amy kena alahan yg 
agak teruk..mkn apa pun mesti keluar balik..minum air pun 
keluar balik..sampai dh takde air dlm badan..tu yg kena tahan 
kat ward kejap,utk masuk air..huhu
so camner plak kenangan korang time mengandung dulu..mesti 
byk citer kelakar kan..mehlah kongsi2kan kat sini..
utk semua bakal2 ibu,selamat menjalani perjalanan yg indah 
selama 9 bulan..time ni mmg sgt2 berharga..so,appreciate it!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s