Home » Uncategorized » first time at pangkor

first time at pangkor


salam semua..sihat ker??musim hujan sudah bermula..badan pun tak sihat..en hubby tak ok2 lg dari batuk..zaim pun sama..ni pun rasa cam nak demam dah nie.so korang,silalah jaga kesihatan yerk..
anyway, hari ni amy nak bercerita mengenai percutian kitaorg ke pangkor pd mgu lepas..actually ini adalah family day untuk ofiz en hubby..jd kita pun tumpang sekaki lah..kebetulan amy pun tak pernah jejak lagi kaki kat pulau pangkor nie..hehe..so this is first time for me and first time also for muhammad zaim..en hubby pernah pegi tp time kecik2 dulu lah kot..hehe..
so amy taknak bercerita panjang untuk entry kali ni..sila lah layankan gambar kitaorg di pulau pangkor ni yerk!
pemandangan sawah.sejuk mata memandang
tertido….on da way ke pulau marina
wiff ayah!!
mari kita berjalan-jalan
yeah saya dalam feri!!
pangkor!!
nak mamam!!
say cheeseee!!!
pertandingan merebut gula2..
nilah hasil rebutan saya!!
menikmati hasil rebutan..
ni ke pasir pantai??
barbeque nite
di jeti tgu feri untuk pulang!
in bus,on da way back to bangi!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s