Home » memory » miss koranglah!!!

miss koranglah!!!


selamat hari jumaat!!!kejap jer kan,bulan 10 bakal meninggalkan kita semua..rasa cam baru jer masuk tahun 2011,ni dah nak masuk 2012 dah…huhu..bersediakah anda untuk menempuh tahun 2012??dahtercapai ker azam tahun 2011..hehe..hope so!!
lately,selalu terkenang time zaman study dulu di uitm shah alam…rindu giler time tu..klulah doraemon tu mmg wujud,nak jer suh dia bawak pegi ke zaman tu balik..haha..yelah,time study dulu taklah byk pk sgt..pegi kelas,balik kelas..klu time pecah kepala pun bila kena hadap quiz,assignment,presentation,test,exam,VIVA..tp tu yg bestnya..tak perlu pikir pasal camner nak cari duit,camner nak cari keje..hehe..juz hadap buku jer..time mengadap buku takdelah banyak sgt,time berjimba2 jer yg lebih..haha..berjimba itu perlu yer adik2,sekadar utk release kan tension yg tgh menggila time tu..giler kitaorg akan dtg time nak exam..
haha..time tu semua jadi weng..dgn tak cukup tido,dengan mata cam panda,semua ada..
teman2 sejimba ku sudah pasti mak iqin dgn mak ina..haha..pernah buat gilo ponteng kelas econometric,pastu gi jejalan kat JJ semata2 sbb tak brape paham lecturer tu ajar..haha..jahat sey!!(nasib baik lulus ok subject tu)..
gambar sengaja di black & white kan,sesuai dgn tema entry..haha
hehe..nilah geng jahat saya..yg takde nama itu adalah saya..pucat giler kan..yelah,time tu mana nak reti makeup2 ni..capai mana sempat jer klu nak gi kelas..haha..selekeh sungguh!!saya sorang jer yg dah selamat mendirikan rumah tangga..mak iqin on da way akan join da club..mak ina plak,masih rahsia..haha..pandai sungguh aku membuat spekulasi ini…
miss both of you!!hope korang panjang umur dan dimurahkan rezeki.hope relationship kita kekal sampai bila2..muah!!

glitter-graphics.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s