Home » happy » 5 things that make me happy

5 things that make me happy


salam semua!!hari ni dah masuk 1.11.2011!cantik kan tarikh tu..tarikh macam ni mmg sgt direbut2 kan oleh bakal2 pengantin..tak kisah lah tarikh brape hb pun,janji hubungan suami isteri tu kekal sampai bila2..
entry kali ni bukan nak citer pasal pengantin,bukan psl hantaran,bukan psl majlis kawin atau yg sewaktu dgnnya,tp juz nak share dgn u olls smua,5 perkara yang buat amy happy sepanjang 28 tahun amy hidup di muka bumi Allah nie..alhamdulillah…
mohd izam
perkara pertama yang buat amy happy ialah saat menjadi isteri kepada suamiku iaitu encik mohd izam..hehe..wlupun kitaorg selalu bercakaran tp tu semua mematangkan kitaorg..biasalah..dah namanya pun suami isteri,haruslah ada pergaduhan kecil..hehe..maybe tu cara kitaorg communicate utk settlekan masalah..
                                                                                                                                                                                  muhammad zaim
perkara kedua,ada lah perkara terbaik yang pernah berlaku dalam hidup amy..amy rasa semua ibu2 pun akan bersetuju dengan pendapat amy nie..hehe..saat2  menunggu muhammad zaim ‘dioperate’ oleh doctor,adalah saat yg paling happy,paling mendebarkan,paling getir (sbb doc kata amy tumpah darah.so kenalah masuk 2 bag darah plak dlm bdn nie)…pendek kata,this is the best feeling in the world..hehe
film kuch kuch hota hai
anda peminat filem hindustan??haha..me too!!tp film hindustan skang tak macam zaman amy kecik2 dulu..skang cam dah kureng..nilah filem hindustan yg tak jemu2amy tgk dari dulu sampailah skang..filem ini membuatkan saya sgt happy dan sometimes akan ter feeling sorang2..haha..sbb jalan citer dia mmg tip top,lagu2 dia mmg best dan pelakon dia mmglah menjadi favourite ku dulu,kini dan selamanya..chewah!!
sims game
yes!saya adalah penggila sims..haha..before kawin,lepas kawin,time pregnant,even skang pun,saya masih lg setia bersama sims game..boleh duduk mengadap komputer sehari suntuk semata2 utk settlekan goal2 dalam sims ni..haha..giler kan..saya mmg gilokan sims!!
  peterpan die hard fan
everytime dengar lagu2 band peterpan,mesti rasa best giler..amy sebenarnya sgt susah utk membeli cd or dvd,wlupun minat camner pun,pk dua tiga kali jugaklah utk beli..yelah,skang kan dah maju,download jer,senang..tp nilah namanyaklu dah gilo,sanggup abiskan duit beli cd band peterpan..tak cukup dgn tu,cari lagi cd lama2 lagu peterpan dan dvd concert jelajah satu indonesia tu pun amy beli..haha..
tulah 5 perkara yang buat amy happy..sbenarnya banyak lg,tp ni yg paling happy kot..haha…korang plak camne??jomlahkita share2 benda yg boleh buat kita happy..mari meng happykan diri!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s