Home » Uncategorized » MALAYSIA juara bola sepak sukan sea 2011!!

MALAYSIA juara bola sepak sukan sea 2011!!


Hari ni mesti satu hari topik yang ada bualkan ialah BOLA,BOLA dan BOLA kan??amy percaya hari ni,perempuan or lelaki,semuanya akan bercerita pasal kemenangan Malaysia melawan Indonesia smalam kan..sebab amy sendiri pun tak terlepas dari bercerita mengenainya!!hehe…
Semalam amy rasa adalah hari yang paling bersemangat,malam yang membuatkan kita bangga menjadi anak Malaysia dan malam yang menyatukan semua rakyat Malaysia..Game yang best,yang membuatkan dada amy rasa nak pecah jer sebab terlampau takut kalau2 Indonesia berjaya mengalahkan kita..haha..tengok cerita hantu pun tak sesuspen ni tau!
Aura kemenangan semalam still terasa sampai skang..Sampaikan di facebook,twitter,radio,semua nya bercerita mengenai game semalam..pagi2 bangun nak gi keje pun rasa semangat semacam..padahal sebelum ni takdelah giler sgt tgk bola macam my hubby…hehe..tp mungkin terkesan sbb MALAYSIA yang main..tu yang semangatnya lain macam tu..kuat btul rupanya pengaruh bola ni pada kita kan?
So untuk harimau muda yang mewakili Malaysia,tahniah untuk you all!!Thank u sbb buat kitaorg begitu bersemangat hari ini!!!
Malaysia!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s