Home » Uncategorized » saya dah bertukar,anda bila lagi???

saya dah bertukar,anda bila lagi???


Salam semua!!jangan terkejut dengan muka baru blog saya ini..hehe..tu pun kalau ada orang yang aware lah..huhu..ayat kesian..

Ok!sebelum ni amy guna blogger or blogspot utk menulis,express my feeling and bla..bla..bla..tapi lately amy tertarik dengan wordpress lah plak..amy tertarik mengenai wordpress lepas baca page dari Shaliza Mokhtar yang bertajuk Untitled Journal..sila klik disini jika berminat yerk!  http://shalizamokhtar.wordpress.com/ ..penulisan yang amat menarik dan yang paling penting theme yang amat bersih tanpa dinodai oleh sebarang widget2 pelik dan mengganggu pembacaan…so amy terus jatuh cinta dan mengambil keputusan untuk import semua post2 amy yang ada dlm blogspot tu ke wordpress dan inilah hasilnya…

amy  masih dalam proses mengenal apa itu wordpress..bagi amy theme nya sungguh elegant dan nampak sangat kemas..so tak payah lah asyik susah2 nak tukar theme untuk buatkan page kita nampak menarik..juz concentrate on writing shj..so barulah page kita nampak berbaloi untuk dibacakan..hehe..

so ni pendapat amy,pendapat u oll amy tak taulah plak kan..depends pada masing2..maybe ada yang suka blogger dan ada yang gemarkan wordpress..apa yang penting,teruskan menulis dan kongsi kan idea2 yang menarik kepada smua orang…love u!

2 thoughts on “saya dah bertukar,anda bila lagi???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s