Home » @nooraidamy » Twitter vs Facebook,which do you most prefer?

Twitter vs Facebook,which do you most prefer?


 

vs

 

 

Personally,amy  start guna facebook start tahun 2008..tapi dalam tahun yang sama jugak,amy daftar account twitter..tapi tahun tu rasanya lebih ramai orang yang gunakan facebook compare to twitter..so amy lebih aktif gunakan facebook sbb ramai kawan2 amy lebih prefer gunakan facebook..so kalau ada account twitter pun tak guna jugak sbb nak berbalas tweet dengan sapelah plak kan..hehe..

Lately,ramai orang kata lebih senang guna twitter daripada facebook..emm senang ke?mula2 amy daftar account twitter ni,agak complicated jugak rasanya..mungkin sbb amy tak biasa..macam mula2 guna facebook jugaklah kan..

So dalam 2,3 hari ni baru start nak aktif guna twitter balik..tu pun sebab account facebook kat office ni dah kena block..haha..padan muka kan??so pada sesiapa yang ada account twitter tu,silalah tweet amy yerk @nooraidamy..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s