Home » shaklee » Ingin Langsing dan Sihat Di Hari Raya?Jom Share!!

Ingin Langsing dan Sihat Di Hari Raya?Jom Share!!


Emm sekejap jer masa berlalu kan..sedar tak sedar dah bulan 6..pastu pertengahan bulan 7 dah start puasa..pastu dah raya!!waa..cepat sungguh..

Raya dah nak dekat tapi badan tak fit lagi ni..camner ni??nak tau solution dia,jom share sama2..

credit Adaa

Testimoni Weight Management:From 30 inch to 27, Turun 1.5kg in two weeks!

Jam sekarang dah pon 00:15..huhu so nak tulis pendek2 je lah, boleh? Adaa just nak share feedback from some of MyInspiration’s customer..ikukan mmg bnyaklah, tapi nk menulisnye tak sempat..ini pon sbb teringat ha, terus tulis, kalo tangguh lagi memang terkubur gtu jelah..Testimoni ni dari closed group kami di FB, adaa share sikit:

Masih ingat lagi entry adaa Testimoni weight lost: ”Perut kempis, hati berbunga2,Credit to Shaklee!!” Ini sambungan Miss Za Fair. Happy sungguh lah cik adik sorang ni. Maunya tak, pinggang dari 30 inci dah jadi 27 inci.Sekarang Za Fair ni dah pon jadi distributor Shaklee, so sesiapa yang nk cungkil2  rahsia dia boleh lah contact ye. Yang nk COD area klang dan sekinchan tuh pon boleh cari dia..hehe sebab dah excited sgt, tuh yang jatuh hati dengan Shaklee and now dia pulak sharing her experience. Best2!
Ini pulak lagi sorang customer adaa merangkap kawan dari zaman sekolah dulu lagi..Lama dah kenal ni ..dia start gain weight masa pregnant..tapi masa dia contact Adaa utk beli lecithin, bukan dia yang nak guna, dia beli utk husbandnya, tapi husband tak suka telan pil2..sudahnya dia yang try makan sendiri, n guess what, she lost 1.5kg in abt 2 weeks! 

Dengan cara yang betul, pengambilan air yang mencukupi, tak mustahil untuk dapatkan berat badan idaman masing2 kan? Dan sebab tulah, weight management set ni popular. Apa yang ade dlm set ni?

 

Inilah set kegemaran ramai..apa yang bestnya set ni? Secara ringkasnya (fungsi berkaitan weight management je ye, fungsi setiap satu ni mmg bnyk):

Herblax– membantu proses detoxification, memudahkan fungsi usus, memudahkan pergerakan usus dan menghindarkan sembelit, meningkatkan pencernaan secara lawas.

Lecithin– memecahkan lemak dan membantu menurunkan berat badan, menurunkan paras kolesterol dlm serum

Omega guard– mengurangkan paras kolestrol dlm darah, mengawal peningkatan hormon cortisol (hormon stress yang sebabkan penambahan belly fat), membantu badan bertindak balas dengan lebih sensitif terhadap hormon leptin( act as appetite suppressant, increase body metabolism, burn more fat), mengawal selera makan dengan menstabilkan paras gula dalam darah.

Cinch– Membantu mengekalkan otot perlu (elak pemusnahan otot semasa proses penurunan berat badan), Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa menurunkan berat badan, Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang .dan puas, tinggi kandungan serat
Tentang nak ambil yang mana, x perlulah risau sbb takdelah kene beli sekaligus, kalo ade budget, boleh je, tapi jika kurang budget, boleh ambil yang bersesuaian dulu lah. Contoh mcm Za Fair tadi, dia mulakan dengan herblax dan Lecithin, Shahirah Shazwani pula, lecithin aja..jadi tak perlulah risau ye, Shaklee ni cuma makanan tambahan aja. Jika anda memang mengamalkan pemakanan dengan serat yang tinggi, dh tak perlu sgt herblax..tapi rsnya mcm takde je orng yang ambil serat secukupnya..so boleh cuba herblax hehe. Cinch pula didatangkan dalam 3 perisa ya, Vanila, Coklat dan Cafe latte, so boleh pilih. Mesti suke!
Sekiranya ada yang berminat, atau nak tahu lebih lanjut lagi tentang set ini, boleh pm amy ye :)Jom sama2 cantik!
sms/pm/whatsapp
0176954353

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s