Home » shaklee » Jom baca..testimonial dari empunya blog sendiri!!!

Jom baca..testimonial dari empunya blog sendiri!!!


Wah,beria ni amy nak tulis testimonial sendiri..yelah,orang kata kalau kita tak consume sendiri,kita takkan tau keberkesanannya..tu sbb excited nak share dgn reader di luar sana.Apalah produk yang amy nak share dengan korang agaknya kan..Jom share sama2:

Image

Daripada kecik lagi,amy seorang pengidap penyakit kulit or nama bestnya eczema..hehe..time kecik dulu xdelah kronik sgt tp kulit amy ni mudah sangat berparut.kena gigit nyamuk skit,habis satu badan gatal,pastu tinggal parut yang sgt buruk..huhu..

Kulit amy mula jadi kronik time amy study kat uitm dulu..amy tak tau apa masalahnya..maybe sebab air,mungkin juga sebab habuk..yelah,klu dah penyakit eczema ni,panas tak boleh,sejuk sgt pun tak boleh sbb kulit akan jadi kering..bila dah kering tu mulalah menggaru..habuk pun tak boleh..bahagian kulit yg paling cepat kering ialah di bahagian betis dan kaki..normally klu tanya doctor pun,penyakit eczema ni umpama takde ubat.juz boleh control jer..macam2 ubat,krim dan losyen amy guna..dah tak larat dah nak sapu losyen dah rasanya..dhlah diri ni mmg ‘rajin’ lah sgt nak sapu benda2 ni semua..klu keje kat office lagilah..seharian dalam aircond..mmg kering habislah kulit nie..

So last week amy start ambil stok vitamin e dengan my sis..so after 2 days consume,tetiba cam rasa parut kat kaki ni cam dh nipis skit..gatal2 pun cam kurang..wah,seronok2!yelah,mana tak seronoknya..klu dulu menggaru leh tahap sampai berdarahlah..sampai pedih2 kulit dibuatnya..huhu..ni baru seminggu amy consume vit e..kulit kat tangan ni jadi cam lembut and licin jer..seronok plak rasanya..yelah,sebelum ni kalau dengar jer ada produk yang boleh hilangkan gatal2 dan parut2 kat kaki ni,terus amy beli..last2 tersadai jer kat meja tu..last2 masuk tong sampah..so dengan vitamin e ni amy kena disiplinlah untuk dapatkan kesan yang baik..tp ok jer kot,sbb sehari makan sebiji jer..telan lepas tu terus tido..kan senang..hehe

So this is my own testimonial..takde copy paste kat org lain yer..100% benar..so pada sesiapa yang nak dapatkan kebenaran vit e ni,jom ramai2 pm amy ek..

pm/sms.whatsapp/line amy

0176954353

nooraidamy@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s