Home » shaklee » Another testimonial of vit E!!

Another testimonial of vit E!!


image

Wah,bestnya rasa kalau  customer kita puas hati dengan produk yang dia consume.Petang tadi,time tengah bz memasak,tiba2 dengarlah ada notification facebook kat hp ni.bila bukak,tgk rupanya my bos yang hantar testimoni kat my page.wah,happy btul bila baca.

Petang tadi time kat office,dia dh excited bagitau amy pasal hal ni.happy btul dia.yelah,mana x happynya..line kat hidung dia ada since dia sekolah lagi.lama tu..baru seminggu dia consume,line kat hidung tu dah beransur hilang..mmg happy sangat dia.alhamdulillah..so tadi dia msg amy,nak order vitamin e untuk mak dia pulak!!wah,bagus2..di samping kulit cantik,kolestrol pun dapat dikawal..

So pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan vitamin E shaklee,jom cepat2 contact amy…

Sms/pm/whatsapp/line
0176954353

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s