Home » collagen powder » Shaklee Collagen Powder – Penyerapan Unggul!

Shaklee Collagen Powder – Penyerapan Unggul!


Salam Ramadhan!Selamat Hari Raya!! Hari ni topik amy still lagi berkisar tentang Shaklee Collagen Powder..hehe..yelah,skang Shaklee Collagen ni memang jadi hot produk lah..tu yang amy nak share ni..

Dalam entry amy yang lepas,amy ada mention mengenai Shaklee Collagen Powder yang mempunyai jisim molekul yang sangat rendah iaitu lebih kurang 1,000 Dalton..Tapi apa istimewanya mempunyai jisim molekul yang sangat rendah dan ringan ni?Jom kita share sama2..

Thank to Adaa

Perasan tak ayat, ”Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*” tu..apa istimewanya kalau molekulnya ringan?

Bila molekulnya ringan, jadi penyerapannnya lebih cepat..dan sebab itulah kesannya lebih cepat. Ramai yang tanya pada adaa, ‘berapa lama br nmpk perubahan?’ Selalu kan orang tanye? Sebab kita nk cepat nmpk perubahan, nak cepat nmpk cantik. Jadi, dengan molekul yang ringan ni, kesannya akan lebih cepat berbanding molekul collagen lain yang rata2 nya mempunyai berat 300 000 dalton. 300 kali lebih berat tuuuu

Secara klinikalnya, Shaklee telah mendapati, seawal 8 minggu, anda akan dapati Shaklee Collagen Powder :

Best kan? Jika anda pun inginkan perubahan seawal 8 minggu, boleh lah cuba!

Jom sama2 cantik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s