Home » nutriferon » Demam + Batuk dan NUTRIFERON

Demam + Batuk dan NUTRIFERON


Selamat Hari Raya guys!Amy cuti raya seminggu,blog pun cuti raya jugak..huhuh..tak patut!hehe..

So camner keadaan lepas raya?Ada yang terlebih makan??Ada yang berat naik balik selepas sebulan berpuasa aritu?Hehe..hati2 yer..jangan sampai kolestrol pun naik sama..bahaya tu..

Em sehari sebelum start kerja ,amy demam+batuk+kahak dan tonsil bengkak..huhu..Maybe banyak sangat minum ais dan benda2 yang manis dan berminyak.Bila tonsil dah bengkak,confirm lah demam sama!So 1st hari raya,amy ada ambil Nutriferon dengan adik amy..tapi tu bukan untuk amy,amy bg kat husband dgn anak amy sebab dua2nya demam!Amy sangat berpuas hati..Amy bagi zaim makan hari ni,esoknya Alhamdulillah demamnya mula kebah dan dah start main dengan cousin2nya..

 

testimonial amy dengan pengguna yang lain

 

Orang kata,bila kita tak mencuba,kita takkan tau keberkesanannya..So masa Amy start kena demam jumaat hari tu,tiba2 terdetik plak hati nak try Nutriferon.Yelah,alang2 dah ada stok kan,kenalah cuba..Hari tu juz tgk dengan mata jer mcmana cepatnya demam zaim kebah dalam satu malam..So skang biar badan plak menjawabnya kan?So jumaat malam tu amy start telan satu sachet nutriferon..Rasanya biasa jer..takdelah pahit sangat..Lepas tu terus tido.

Amazingly,bangun pagi esok,demam dah kebah..Badan mula berpeluh,kahak dah hilang,tonsil pun dah tak sakit!Hohoho…sangat berkesan!Sebab dulu kalau u all nak tau,amy tak pernah percaya pada ubat ..Memang pegi klinik tapi balik umah,tak telan pun ubat ..maybe mindset amy mengatakan,ubat ni tak berkesan dan bersifat sementara sahaja..huhu..tu pendapat Amy lah,pendapat u all Amy tak tau..

So nutriferon ni,klu kita amalkan satu sachet setiap hari,ia akan menguatkan imuniti badan.So bak kata orang,mencegah lebih baik dari mengubati..Sebelum kena penyakit,better kita tingkatkan dulu imuniti kita.So kalau imuniti dah kuat,takdelah penyakit datangkan..

Ini boleh dikatakan testimoni Amy utk korang semua.hehe….Sebab amy dah guna,so Amy tau keberkesanannya..So pada semua ibu2,Amy rasa Nutriferon ni sangatlah sesuai dijadikan stok di rumah.Yelah,kalau anak2 demam,sakit,immediately kita boleh terus bagi diorang makan..So ingat……

“PREVENT IS BETTER THAN CURE”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s