Home » ESP » Kenapa ESP dikatakan hot stuff?

Kenapa ESP dikatakan hot stuff?


Salam semua!! Emm entry kedua amy selepas mabuk teruk ni..hehe..Still nak cerita lagi pasal ESP disebabkan bulan ni ada promosi..beli 6 free 1! Selalunya kalau customer yang beli vitamin dengan kami,kitaorang wajib suggestkan tambah ESP untuk apa2 vitamin yang customer beli..Sebab apa kitaorang ‘mewajibkan’ produk ESP ni dan kenapa ESP ni dikatakan hot stuff??Nak tau??Jom baca!

  •  Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel.
  • Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar,
  • Membekalkan tenaga,
  • Memberikan rasa kenyang
  • Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat
  • Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
  • Membanyakkan susu badan (milkbooster)
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot
  •  Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
  • mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat

Emm..bestkan?Banyak lagi sebenarnya keistimewaan ESP ni..kalau bosan bawak minum,boleh buat masker,tepek kat muka plak..hehe..confirm tegang kulit u nanti..

credit to my adik

So bulan ni ada promosi tau..cepat2 lah grab ek..Tak rugi amik ESP ni..Percayalah!Chewaahh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s