Home » Uncategorized » Breastfeeding mom : Susu jadi pekat!!

Breastfeeding mom : Susu jadi pekat!!


Salam Syawal!!Waa dah lamanya Amy tak update blog..mmg dh lama sangat rasanya..hehe.sori..after pantang,rest jap dari berblogging..pastu nak bersedia untuk kerja selepas cuti yang panjang..hehe..

Ok,entry kali ni tak panjang sangat kot..juz nak war-warkan set breastfeeding yang Amy gunakan sepanjang time pantang hari tu..

PicsArt_1376526132155

haa..nilah set yang Amy gunakan sepanjang berpantang hari tu..memang puas hati sangat..badan jadi bertenaga walaupun kerap berjaga malam…yang paling best susu jadi pekat sangat..baby minum kejap jer dah kenyang..even sekarang,ESP memang menjadi product wajib ada dirumah..EsP menolong memekatkan susu dan baby Amy hanya bangun 2 kali jer waktu malam..baby kenyang,Amy happy!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s