Home » beauty » tips cantik

tips cantik


salam semua..harini still cuti memandangkan baru sampai dr kampung kul 3 pagi tadi..mata tak larat nak bukak tp ku gagahi jugak utk mengupdate blog..chewah!!

kali ni juz nak share tips or petua kecantikkan yang amy suka buat time anak dara dulu..hehe..sesungguhnya saya dulu sangatlah tradisional orangnya..hehe..apa benda yang amy pakai,amy suka guna bahan2 yang mmg ada kat dapur tu jer..x.perlu susah beli yang mahal2..tips apa yang amy nak share nie??..hehe..

dulu2 amy suka buat masker menggunakan madu dan limau nipis…senangkan bahan2 dia..lepas pakai confirm tegang kulit muka ko jah…

image

image

memang senang sangat nak buat..juz campurkan jer 2 bahan ni lepas tu tepek kat muka..lepas tu agak2 dh 20 minit,basuhlah muka anda..tadaaa…dh siap!!buatlah seminggu sekali ke..confirm tegang kulit muka anda!!senangkan??hehe

so next entry lagi amy akan share lg tips2 yg murah2 yerk..leh buat sendirilah nanti..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s