Home » alfafa » Menyusu tapi nak KURUS?

Menyusu tapi nak KURUS?


Salam satu Malaysia! Selamat Hari Raya Haji..seronok ke beraya smalam??hehe..hope takde di kalangan kita yang terlebih makan daging yer..kang tiba2 naik plak darah..hehe..so hari nak cerita pasal macammana cara nak kurus dengan selamat tapi topik hari ini Amy lebih specifickan kepada ibu-ibu yang menyusu..Yelah,selepas berpantang kadang-kadang berat masih tak mencapai berat yang diingini..Nak diet tapi menyusu badan pulak.Nak makan produk pelansingan,takut bahayakan baby..Emm..camner tu..Yelah,bila kita fully breastfeedkan baby, anak adalah keutamaan kita..Apa-apa yang kita makan,apa2 yang kita buat,perkara pertama yang perlu dipertimbangkan ialah,adakah ia memberi kesan yang buruk pada bayi kita..Macam Amy jugaklah..lepas berpantang,berat masih tak mencapai berat yang diinginkan..Jadi nak buat macammana yer???

 

Don’t worry mommy2 semua..Shaklee sentiasa berikan yang terbaik,selamat dan berkesan..Untuk ibu2 yang menyusu,penurunan secara drastik mungkin akan memberi kesan kepada kuantiti susu.Biar lambat asal selamat..haa..betul tak..hehe..

SLIMMING SET FOR BF MOMMY

SLIMMING SET FOR BF MOMMY

 

 

testimonial bf mommy

testimonial bf mommy

 

Haa..kagum tak dengan testimonial akak nie..Mungkin orang tgk lamanya nak turun..Tapi kalau turun secara selamat, it’s worth it lah kan?? So jom beramai2 kita turunkan berat badan secara sihat dan selamat..Pm Amy untuk info lanjut tau…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s